ΤΟ NAMMOS "ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ" ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 4.500.000€ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΦΟΔΟ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ !!!

ΤΟ NAMMOS "ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ" ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 4.500.000€ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΦΟΔΟ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ !!!Τι γράφει το mononews.gr :
Οι επικεφαλής του Nammos μεταξύ αυτών ο Φραντζέσκος Ζαννής θα το ξανασκεφθούν πριν αποφασίσουν να μην ξαναχτυπήσουν αποδείξεις. Θυμάστε στις αρχές Ιουλίου την μεγάλη εφοδο των ανθρώπων της ΑΑΔΕ τότε που ειχαν πιαστεί για μη έκδοση αποδείξεων; Τότε λοιπόν η ΑΑΔΕ ανακάλυψε οτι το Nammos είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία 4,5 εκατ. ευρώ απο πρόστιμα προηγούμενων ετών. Το Νammos έναν μήνα πλήρωνε την δόση, ένα δεν πλήρωνε. Λοιπόν μετά τα πρόσφατα πρόστιμα του Ιουλίου, τα αφεντικά της εταιρίας πιέστηκαν και αποπλήρωσαν ολόκληρο το ποσό. Και τα 4,5 εκατ ευρω. Στην ΑΑΔΕ άλλωστε ξέρουν ότι ο Ζαννής απο εδώ και στο εξής θα είναι τυπικός με την έκδοση αποδείξεων. Not Bad!!!


____________________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment