ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ !!!

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ !!!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΚΑΜΙΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Με το "αφορολόγητο"-πρόκληση των βουλευτών θα γίνει κάτι ;;; Ή η υπερφορολόγηση είναι μόνο για τα κορόιδα ;;;

Ψηφίστηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι αλλαγές του Κανονισμού της Βουλής μία από τις αλλαγές αφορά την κατάργηση της θεσπισθείσας το 1991 χορήγησης πρόσθετης αποζημίωσης των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στα τμήματα των θερινών μηνών, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η «Καθημερινή». Τμήματα αρχίζουν την προσεχή Τρίτη.

Βάσει του Κανονισμού, πέραν της μηνιαίας αποζημίωσής τους οι εκπρόσωποι των πολιτών στο Κοινοβούλιο προέβλεπαν μεταξύ άλλων και πρόσθετη αμοιβή τόσο για τη συμμετοχή τους στις Επιτροπές, όσο και στα θερινά τμήματα. Τα τελευταία χρόνια της κρίσης, το ύψος της πρόσθετης αυτής αμοιβής είχε μειωθεί αρκετά, ενώ οι περισσότεροι σημείωναν ατύπως πως ουσιαστικά το «επίδομα» των θερινών είχε κοπεί. Ωστόσο, ως προς το κρίσιμο και τυπικό μέρος του ζητήματος, η εν λόγω αμοιβή υπήρχε: «Αποζημίωση βουλευτών για τη συμμετοχή τους στα τμήματα διακοπών της Βουλής και της Επιτροπές αυτής» είναι ο τίτλος του Κωδικού «ΚΑ 0122» του ετήσιου προϋπολογισμού. Το ποσό που προβλέπεται για το τρέχον έτος συνολικά (για θερινά και Επιτροπές) είναι 1.321.000 ευρώ.
___________________________________________________________________
ΠΗΓΗ: http://www.insider.gr/eidiseis/politiki/89760/kopike-epidoma-ton-voyleyton-gia-ta-therina-tmimata
___________________________________________________________________________
Σ.Κ. 

Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment