ΕΚΤ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ;;;

ΕΚΤ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ;;;

ΠΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΝΕΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μπορεί να αρχίσει να εξετάζει λύσεις ανά περίπτωση, για να επιλύσει το πρόβλημα των «κόκκινων δανείων, δήλωσε η επικεφαλής του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM), Ντανιέλ Νουί.


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την επεξεργασία του σχεδίου για την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPL) και θα προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα το 2018, δήλωσε η επικεφαλής του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) Ντανιέλ Νουί.

«Όσον αφορά το ερώτημα για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον όγκο NLPs, ακόμα επεξεργαζόμαστε την πολιτική μας αλλά αναμένω ότι θα είμαι σε θέση να τη συζητήσω μαζί σας με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα φέτος» σημείωσε η κα Νουί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η ίδια πρόσθεσε ωστόσο πως το πιθανότερο είναι η ΕΚΤ να εγκαταλείψει το σχέδιο επιβολής νέων κανονισμών και να εξετάζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

«Μετακινούμαστε σε μια προσέγγιση κατά περίπτωση, αλλά με κάποιες δικλείδες ασφαλείας» υπογράμμισε η κα. Νουί.


ΠΗΓΗ: euro2day.gr


-----------------
Σ.Κ
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment