ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ALPHA BANK ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ !!!

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ALPHA BANK ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ !!!

ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ
Σε εταιρεία που ανήκει στην Alpha Bank περιήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες του capital, ακίνητο στη Γλυφάδα που ανήκε στη σύζυγο και την κόρη του εφοπλιστή Γεράσιμου Αγούδημου.
Πρόκειται για τριώροφο κτήριο με δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης, που βρίσκεται σε οικόπεδο 1,1 στρέμματος και εκπλειστηριάστηκε, χθες, με επισπεύδουσα την Alpha Bank για οφειλές ύψους 4,4 εκατ. ευρώ, σε τιμή πρώτης προσφοράς 2,2 εκατ. ευρώ.

Το ισόγειο αποτελείται από τρία καταστήματα εμβαδού από 110 τ.μ. έως 150 τ.μ., στον πρώτο όροφο βρίσκεται σχολή εκμάθησης γιόγκα, ενώ στο δεύτερο και τρίτο επίπεδο υπάρχουν οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτηρίου.

Η ψιλή κυριότητα του κτηρίου ανήκε στην Αλκμήνη Αγούδημου, την κόρη του Γεράσιμου και της Ανθής-Μαρίνας (Ροδάνθη) Αγούδημου, ενώ η επικαρπία βρισκόταν στην τελευταία, δηλαδή στη σύζυγό του.


Το κτήριο που περικλείεται από τις οδούς Μεταξά, Πανδώρας, Λαζαράκη, Ξάνθου και από την Λεωφόρο Μεταξά 52 βρίσκεται σε καλή τοποθεσία, γεγονός που ενθαρρύνει την αξιοποίησή του, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν είχε επιδιωχθεί να εκποιηθεί δύο φορές, αλλά η διαδικασία υπήρξε άγονη.

Το ακίνητο συνοδεύεται με βάρη και προσημειώσεις και αναγκαστικές κατασχέσεις υπέρ της Alpha και της ΔΟΥ πλοίων Πειραιά συνολικής αξίας της τάξης των 9 εκατ. ευρώ.πηγη: capital.gr

----------------
Σ.Κ
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment