ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!! FUND ΑΡΠΑΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΜΕ 10.000€ !!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!! FUND ΑΡΠΑΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΜΕ 10.000€ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ 
ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2016/11/blog-post_882.htmlΤι έγραφε για το θέμα το τοπικό inaoussa.gr :


Στο ζήτημα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας αναφέρθηκε ο κ. Καρτσιούνης στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, ζητώντας από τον δήμο να καλέσει ένα δημοτικό συμβούλιο σχετικά με το θέμα.

Στην συνέχεια ο κ. Παντζαρτζίδης στην τοποθέτηση του δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Καρτσιούνη για το θέμα που ανέφερε για τους πλειστηριασμούς. Γιατί πριν 20 ημέρες περίπου, ήρθε το πρώτο έγγραφο για έξωση από ξένο fund του Λουξεμβούργου, σε πρώτη κατοικία στο Αγγελοχώρι, με δάνειο 36.000 ευρώ, που δεν πληρώθηκε πότε. Πουλήθηκε 10.000 ευρώ στο ξένο fund, πήγε ο ιδιοκτήτης να ζητήσει και δεν δέχονται ούτε και τα 20.000 ευρώ και του ζητάνε 90.000 ευρώ. Εμείς σαν τοπική κοινωνία, έχουμε οργανωθεί, έχουμε μιλήσει, έχουμε συνεννοηθεί και περιμένουμε την στιγμή που θα αποφασίσουν αυτοί να προβούν στις επόμενες ενέργειες, που είναι η ενημέρωση της έξωσης της οικογένειας και όλα αυτά εδώ, είμαστε έτοιμοι για όλα».

Ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης τέλος αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε πως : «H άποψη του δήμου είναι ξεκάθαρη και σαφής και πως με μεγάλη χαρά θα ερχόταν και ένα ψήφισμα το οποίο θα πάρει το δημοτικό συμβούλιο, για περιπτώσεις πάντα που υπάρχει αποδειγμένη οικονομική αδυναμία. Γιατί πρέπει να ξεχωρίσουμε αυτούς που έχουν πραγματική οικονομική αδυναμία από αυτούς που είναι κατ΄επάγγελμα μπαταχτσήδες».


______________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment