ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Η ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ !!!

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Η ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ !!!ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
Άναψαν τα αίματα μεταξύ μελών Συλλογικοτήτων και αστυνομικών κατά τη συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της οδού Μητροπόλεως 20.

Τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να εισβάλουν μέσα στο κτήριο, όπου βρίσκεται το συμβολαιογραφικό γραφείο. Παράλληλα, ζητούσαν επανειλημμένα να ανέβει η οφειλέτης Άννα Σφέτκου στο γραφείο της συμβολαιογράφου για τη διενέργεια του πλειστηριασμού.

«Σήμερα η Eurobank μου παίρνει το διαμέρισμα, που χρησιμοποιώ ως επαγγελματική στέγη χωρίς να έχει δικαστική απόφαση» δήλωσε η Άννα Σφέτκου, ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος για το οποίο διενεργείται σήμερα ηλεκτρονικός πλειστηριασμός.

«Πλήρωσα το 1/3 του δανείου και λόγω της κρίσης βρέθηκα σε δεινή θέση», συμπλήρωσε. Η οφειλέτης τόνισε πως ήθελε να παραστεί στη διενέργεια του πλειστηριασμού προκειμένου να εξηγήσει στη συμβολαιογράφο τους λόγους που δεν δύναται να πληρώσει. Γνωρίζω πως έχει τη δυνατότητα να επικαλεστεί λόγους ανωτέρας βίας και να μην προχωρήσει τον πλειστηριασμό, όμως μου έκλεισε τις πόρτες και αυτό είναι άδικο», κατέληξε η κ. Σφέτκου.

Τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων διαμαρτύρονται για τη διενέργεια 37 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο πλειστηριασμός εις βάρος της Άννας Σ. μέλος του Συντονισμού για διαμέρισμα 75 τμ. που χρησιμοποιεί ως επαγγελματική στέγη.
_________________________

voria.gr
____________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment