ΡΩΣΙΑ: ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΡΩΣΙΑ: ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!
 

ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
 

Ήδη στους πρώτους πέντε μήνες του 2017, οι δικαστικοί επιμελητές ανέλαβαν 4.000.000 υποθέσεις αναγκαστικής εκτέλεσης, που έφθαναν το ποσό των 2 τρισεκατομμυρίων ρουβλίων (περίπου 30 δισεκατομμύρια ευρώ) , από τις οποίες οι 817.000 περατώθηκαν χωρίς είσπραξη !!!
«Ο όγκος των δανειακών οφειλών που δεν μπορούν να αποπληρωθούν μετά τη λήψη σχετικής δικαστικής απόφασης αυξάνεται ετησίως, με συνέπεια οι δικαστικοί επιμελητές να είναι σε θέση να εισπράξουν εφέτος τα μισά περίπου δάνεια με βάση τις εντολές που έχουν», γράφει η εφημερίδα «Ισβέστια», η οποία αναδεικνύει κατ’ αυτόν τον τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν χιλιάδες δανειολήπτες να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις.
Με δεδομένη την αδυναμία αυτή, οι δικαστικοί επιμελητές ενδέχεται να διαγράψουν εντός του 2017 επισφάλειες (οφειλές) που έχουν ρώσοι πολίτες στις τράπεζες, οι οποίες ανέρχονται σε ένα τρισεκατομμύριο ρούβλια (περίπου 15 δισεκατομμύρια ευρώ), γράφει η εφημερίδα «Ισβέστια» επικαλούμενη στοιχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δικαστικών Επιμελητών.

Το 2016 οι δικαστικοί επιμελητές περάτωσαν δύο από τα πέντε εκατομμύρια υποθέσεις, ενώ το συνολικό ποσό των δανειακών υποχρεώσεων ανήλθε στα τρία τρισεκατομμύρια ρούβλια (περίπου 45 δισεκατομμύρια ευρώ).

Στους πρώτους πέντε μήνες του τρέχοντος έτους, οι δικαστικοί επιμελητές ανέλαβαν τέσσερα εκατομμύρια υποθέσεις αναγκαστικής εκτέλεσης, που έφθαναν το ποσό των δύο τρισεκατομμυρίων ρουβλίων (περίπου 30 δισεκατομμύρια ευρώ) , από τις οποίες οι 817 χιλιάδες περατώθηκαν χωρίς είσπραξη.

Κατ' αυτόν τον τρόπο, στο διάστημα Ιανουαρίου –Μαΐου, οι δικαστικοί επιμελητές περάτωσαν το 18,6% των υποθέσεων. Σύμφωνα μάλιστα με τις προβλέψεις πηγής της εφημερίδας «Ισβέστια» που πρόσκειται στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικαστικών Επιμελητών, το ποσοστό αυτό, δεδομένων των ρυθμών είσπραξης οφειλών, θα φθάσει το 24,48%, ενώ έως το τέλος του χρόνου προβλέπεται ότι από τις υποθέσεις που πήραν τους πρώτους πέντε μήνες, θα περατωθούν χωρίς είσπραξη το 49%», γράφει η εφημερίδα «Ισβέστια»

Σύμφωνα μάλιστα με την πηγή της «Ισβέστια», το 49% των υποθέσεων που θα περατωθούν στην πραγματικότητα σημαίνει ότι θα διαγραφούν επισφάλειες (οφειλές) ύψους ενός τρισεκατομμυρίου ρουβλίων (περίπου 15 δισεκατομμυρίων ευρώ) . Η ίδια πηγή επισημαίνει ότι όλο και πιο συχνά, κύρια αιτία για να περατωθεί μια υπόθεση είναι η αδυναμία είσπραξης των οφειλών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Πτωχεύσεων, το συνολικό ποσό των δανειακών οφειλών που έχουν οι ρώσοι πολίτες, οι οποίοι νομίμως θεωρούνται ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις ανήλθε την 1η Ιανουαρίου στα 24,74 δισεκατομμύρια ρούβλια (περίπου 370 εκατομμύρια ευρώ).


____________________________________
πηγη: enikonomia.gr

____________________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment