Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ: ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΕΣΙΑ !!!

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ: ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΕΣΙΑ !!!

ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 10.000.000€ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΕΣΣΤΥ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;Σκληραίνει η κόντρα της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ) με τους Ιταλούς της Ferrovie (FS), με τους τελευταίους να εγκαλούνται πως δεν καταβάλλουν τα συμφωνηθέντα στην υπό ιδιωτικοποίηση ΕΕΣΣΤΥ.

Σε ανακοίνωση της ΕΕΣΣΤΥ τονίζεται πως η εταιρεία «παρέχει μέχρι σήμερα προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συντήρησης που επιτρέπουν την ασφαλή κυκλοφορία των επιβατηγών και εμπορικών αμαξοστοιχιών. Δυστυχώς, η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. επέλεξε τον ολισθηρό δρόμο της μη εμπρόθεσμης εξόφλησης των οικονομικών της υποχρεώσεων, που σήμερα υπερβαίνουν τα 10 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. σε απόλυτη οικονομική ασφυξία.

Ανάμεσα σε άλλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επί μήνες δεν καταβάλλει κανένα ποσό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες συμπληρωματικής συντήρησης».

«Η ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. αδυνατεί πλέον να παρέχει τέτοιες υπηρεσίες χωρίς να της καταβάλλεται το συμβατικά προβλεπόμενο τίμημα. Ως εκ τούτου υπηρεσίες τέτοιας φύσης θα παρέχονται μόνον εφόσον τις ζητά εγγράφως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και καταβάλλεται, όπως ορίζει η Σύμβαση, το αντίστοιχο τίμημα».

Συνεπώς, «η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. από σήμερα 4-6-2018 και ώρα 12.00 μ.μ., φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση κυκλοφορίας των συρμών, τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις των αφίξεων των δρομολογίων, τις καθυστερήσεις αναχωρήσεων και γενικότερα την έλλειψη του αναγκαίου τροχαίου υλικού για την κάλυψη της κυκλοφορίας των τακτικών αμαξοστοιχιών. Τα παραπάνω θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, εφόσον η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνεχίσει να μην καταβάλλει τα οφειλόμενα ποσά για τη Συμπληρωματική Συντήρηση στις συμβατικές προθεσμίες».


πηγη: euro2day.gr

--------------
Σ.Κ
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment