199 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 27-28 & 29/6/2018 ... - ΠΙΝΑΚΑΣ - ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ...!

199 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 27-28 & 29/6/2018 ... - ΠΙΝΑΚΑΣ - ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ...!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ


Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!


Συνολικά για ακίνητα εμπορικής αξίας ανά πλειστηριασμό έως 300.000 € επισπεύδονται οι 135 απ' τους 199 πλειστηριασμούς, σε ποσοστό 67,8% τουλάχιστον.


Ειδικότερα αυτό το τριήμερο
= 60 πλειστηριασμοί αφορούν στην περιοχή της Αττικής, 
= 30 στην Θεσσαλονίκη και 
= 109 στην περιφέρεια.
Στους πίνακες που παρατίθενται, περιλαμβάνονται επίσης, 74 συμβατικοί πλειστηριασμοί χωρίς δημοσιευμένη μεταβολή τους σε ηλεκτρονικούς, διαμορφώνοντας το σύνολο των δημοσιευμένων πλειστηριασμών σε 273.

Σε συμβολαιογραφεία Αθήνας-Πειραιά έχουν μεταφερθεί πλειστηριασμοί πρώην αρμοδιότητας ειρηνοδικείων Αττικής και συγκεκριμένα Αθηνών, Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Χαλανδρίου, Καλλιθέας, Ιλίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Νίκαιας, Κρωπίας, Λαυρίου, Μαραθώνα, Πειραιώς, Σαλαμίνας, Μεγάρων και από την περιφέρεια της Ελλάδας πρώην ειρηνοδικείων των νομών Σερρών, Τρικάλων, Κέρκυρας, Χανίων.

Σε συμβολαιογραφεία της Θεσσαλονίκης διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρώην αρμοδιότητας των ειρηνοδικείων Θεσ/νίκης, Λαγκαδά, Βασιλικών και νομών Χαλκιδικής και Πέλλας.

Στην περιφέρεια της Ελλάδας διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Κιλκίς, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα (& ακίνητα Άρτας, Κόνιτσας), Λάρισα (& ακίν. Βόλου), Καρδίτσα (& ακίν. Βόλου), Τρίκαλα, Φθιώτιδα, Εύβοια, Φωκίδα, Βοιωτία, Αιτωλ/νία, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Δωδεκάνησα (Ρόδος), Λασίθι, Ηράκλειο, Χανιά (& ακίν. Ρεθύμνου).


Αυτή την εβδομάδα το Δημόσιο (Α.Α.Δ.Ε.) δεν εμφανίζεται στους επισπεύδοντες. Αναμφίβολα όμως θα επανέλθει δριμύτερο το επόμενο χρονικό διάσημα και δυστυχώς δεν θα αφορά μόνο σε μεγάλες οφειλές ολίγων ή ακριβά ακίνητα οφειλετών Σύντομα θα μπουν στο «παιχνίδι» τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και οι μικρές οφειλές (από 500 €) και μικρές περιουσίες των πολιτών.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι αντικαταστάσεις συμβολαιογράφων οι σύλλογοι των οποίων είχαν αποφασίσει αποχή από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με αυτούς του συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς και Νήσων του υπόδικου προέδρου για το Παραδικαστικό ΙΙ, Γεωργίου Ρούσκα. Συγκεκριμένα έχουν δημοσιευτεί 44 αντικαταστάσεις συμβολαιογράφων, στους αντίστοιχους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.


ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
  ► 26 πλειστηριασμοί (11,7%) ακινήτων με συνολική εμπορική αξία μικρότερη των 50.000 €
► 43 πλειστηριασμοί (17,8%) ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας από 
 50.000 έως 100.000 €
► 45 πλειστηριασμοί (22,4%) ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας 
από 100.000 έως 200.000 €
► 21 πλειστηριασμοί (15,9%) ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας 
από 200.000 έως 300.000 €
► 16 πλειστηριασμοί (12,1%) ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας 
από 300.000 έως 500.000 €
► 48 πλειστηριασμοί (20,1%) ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας άνω των 500.000 €


Συνολικά για ακίνητα εμπορικής αξίας ανά πλειστηριασμό έως 300.000 € επισπεύδονται οι 135 
απ' τους 199 πλειστηριασμούς, 
σε ποσοστό 67,8% τουλάχιστον.

ΣΗΜ. 1: ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑΤΩΝ (ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.

ΣΗΜ 2: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ www.tnomik.gr

ΣΗΜ 3: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤ/ΜΟΥΣ ΑΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ, ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ή ΔΙΠΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΠΛΕΙΣ/ΜΩΝ. ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΙΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ.

ΣΗΜ. 4: ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕ ΗΜ/ΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 208, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ www.tnomik.gr ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ
Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται η διεύθυνση διεξαγωγής του πλειστηριασμού, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων, τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου, το ποσό οφειλής για το οποίο διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός καθώς και η εμπορική αξία των ακινήτων, η οποία είναι και τιμή 1ης προσφοράς κατά την έναρξη του πλειστηριασμού.ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ "ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ.  


ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΣ.... ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ !!!

___________________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment