ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΣΙΟΥΦΑ !!!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΣΙΟΥΦΑ !!!Mπλόκο στο επιτελείο της εισπρακτικής εταιρίας των ”υιών Σιούφα’‘ στον Ρέντη, πραγματοποίησαν χθες το πρωί μέλη του κινήματος ”ΜΠΛΟΚΟ”.

Οι πατεράδες και τα ξαδέλφια λεηλατούν και νομοθετούν και τα παιδιά και οι ημέτεροι εκτελούν.

Εκεί που σμίγουν τα πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος (βλέπε Σιούφα) με τα πολιτικά μορφώματα του παρόντος (βλέπε Τσακαλώτους, Τζαμακλήδες κλπ) ”γεννιούνται στρατηγικά επιτελεία” που αποτελειώνουν μια κοινωνία που δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα από το αδίστακτο, σάπιο και βρώμικο σύστημα εξουσίας, οικογενειοκρατίας και διαπλοκής.

Το κίνημα ΜΠΛΟΚΟ ήταν εκεί.

Η κινητοποίηση έγινε ”παρουσία αστυνομικών δυνάμεων’‘ που βρισκόταν στο σημείο έχοντας αποκλείσει τη διέλευση οχημάτων από το σημείο, προκειμένου να προστατεύσουν την ”οικογενειακή επιχείρηση Σιούφα” που επελαύνει ανενόχλητη και έχοντας ”γερές πλάτες”, τρομοκρατώντας, απειλώντας, εκφοβίζοντας τηλεφωνικά συμπολίτες μας που βιώνουν την οικονομική εξαθλίωση εξ αιτίας των πολιτικών που εφαρμόζονται επί χρόνια μέχρι και σήμερα από τους ”δικούς τους ανθρώπους”.

Σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας μας ‘‘τα τείχη του κάστρου της ντροπής’‘ ήταν ερμητικά κλειστά, χωρίς να ανοίγουν ούτε για τους υπαλλήλους της εταιρίας που έφταναν προκειμένου να πάρουν θέση στο τηλεφωνικό κέντρο και να παρενοχλούν τους δανειολήπτες και αυτό από μόνο του δείχνει ότι ”ο φόβος έχει αλλάξει πλευρά”.
Και αυτή, ήταν μόνο η αρχή.

Κίνημα ΜΠΛΟΚΟ.


_________________________________________
πηγη: anemosanatropis.blogspot.gr
______________________________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment