ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ !!!

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ !!!
ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα ακίνητα της αλυσίδας σουπερμάρκετ Βασίλαγας η οποία μέχρι πρότινος είχε σημαντική παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα και η οποία κατέβασε ρολά το περασμένο καλοκαίρι.Ειδικότερα στις 25 Aπριλίου θα βγει στο σφυρί από την Eθνική Tράπεζα, ακίνητο 11 στρεμμάτων, με εμπορική αποθήκη στο Kαλοχώρι Θεσσαλονίκης και με τιμή πρώτης προσφοράς 385.000 ευρώ.
Η αλυσίδα σουπερμάρκετ Βασίλαγας, ιδρύθηκε το 1994 από τον Κωνσταντίνο Βασίλαγα και διέθετε 13 καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα.


Τα προβλήματα στην αλυσίδα ξεκίνησαν το 2016, όταν τα ράφια των καταστημάτων άρχισαν να μένουν άδεια και να υπάρχουν καθυστερήσεις στην πληρωμή των προμηθευτών και στην καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

Φεύγοντας, οι επιχειρηματίες άφησαν πίσω τους ανεξόφλητες οφειλές τόσο προς τους εργαζόμενους, όσο και προς προμηθευτές και τράπεζες, οι οποίες υπολογίζονται πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, το όνομα της Βασίλαγας βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το οποίο και συνέδεσαν με την άφιξη της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο του λιανεμπορίου, της αμερικανικής Walmart στην Ελλάδα. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι επίκειται σύμπραξη του μεγαλύτερου retailer στον κόσμο, με τον Παναγιώτη Βασίλαγα, μέχρι πρότινος πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ελληνικής εταιρείας.

Φυσικά ούτε ο αμερικανικός Όμιλος ήρθε ποτέ στην Ελλάδα, ούτε η Βασίλαγας παρέμεινε στην ελληνική αγορά.
___________________________________
πηγη: insider.gr
_______________________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment