ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΘΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ «ΤΟΥΒΛΑ» ΑΠΟ 500 ΕΥΡΑ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΘΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ «ΤΟΥΒΛΑ» ΑΠΟ 500 ΕΥΡΑ !!!

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΟΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 100, 200 ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ...

Θα ελεγχθούν κατά πόσο τα συγκεκριμένα ποσά ανταποκρίνονται με τα δηλωθέντα εισοδήματα στις φορολογικές δηλώσεις των εμπλεκομένων.
Μια ενδιαφέρουσα παράμετρο της οικονομικής κρίσης αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης. Σύμφωνα με όσα γράφει, η αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αννα Ζαΐρη, επικεφαλής στην Αρχή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, έχει εκπλαγεί από τους τρόπους τους οποίους επέλεξαν να κρατήσουν μετρητά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πολλοί συμπολίτες μας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, καθημερινά καταφθάνουν στο γραφείο της από την Τράπεζα της Ελλάδος πακέτα παλαιωμένων ή νοτισμένων και ψιλοκατεστραμμένων από την υγρασία χαρτονομισμάτων.

Όπως πιθανολογείται, οι κάτοχοί τους τα κρύβουν στο χώμα χωρίς να τα συσκευάζουν σωστά και με τον καιρό ανακαλύπτουν ότι καταστρέφονται. Και τότε καταφεύγουν στην Τράπεζα της Ελλάδος για να τα αντικαταστήσουν με καινούργια. Η αντιεισαγγελέας έχει εδραία πεποίθηση πλέον ότι οι Ελληνες στην περίοδο της μεγάλης κρίσης έκρυβαν το χρήμα σε γλάστρες, σε κήπους και κάτω από τη… ροδακινιά.


Και επειδή μιλάμε για πακέτα – τούβλα χαρτονομισμάτων των 100 ή 200 ή ακόμα και 500 ευρώ, μόλις η αντεισαγγελέας λάβει τις αναφορές από την Τράπεζα της Ελλάδος θα ερευνήσει εάν τα συγκεκριμένα ποσά ανταποκρίνονται με τα δηλωθέντα εισοδήματα στις φορολογικές δηλώσεις. Και αναλόγως θα πράξει._________________________
πηγη: newsit.gr
_____________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment