ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ !!!

ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ !!!

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:

http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2018/01/1734300.html


Άσκηση έφεσης κατά των αποφάσεων του 25ου Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών με τις οποίες ακυρώθηκαν τα πρόστιμα συνολικού ύψους 1.734.000 ευρώ στην Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, με επιστολή στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, για τομείς Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Δασών.
Υπενθυμίζεται ότι τα πρόστιμα επιβλήθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τον Ιανουάριο 2016, στην Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. για σωρεία περιβαλλοντικών παραβάσεων στις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας και των Μαύρων Πετρών. Οι δύο αποφάσεις του 25ου Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, υπ’ αριθμ. 22056/2017 και 22065/2017, αν και δεν αμφισβητούν τα αποτελέσματα των περιβαλλοντικών ελέγχων, συνεπώς και τις περιβαλλοντικές παραβάσεις στην περιοχή, εντούτοις περιορίζουν το βασικό σκεπτικό τους στην πάροδο του «εύλογου χρονικού διαστήματος» των 33 μηνών, κατά το οποίο η Διοίκηση όφειλε να είχε αποστείλει τις αποφάσεις των προστίμων.______________________________________
ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr
___________________________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment