ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 1.300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 1.300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!
 

ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ 1.355.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΟΛΟΣ
 

Ποσό-μαμούθ 1,3 εκατ. ευρώ για στέγαστρο στη Βουλή !!!Ενα πολύ µεγάλο έργο ξεκινά το επόµενο διάστηµα στη Βουλή, η οποία θα εκταµιεύσει για τις ανάγκες του 1.355.000 ευρώ! Πρόκειται για επεµβάσεις βελτίωσης και ενίσχυσης της κατασκευής κάλυψης της αίθουσας της Ολοµέλειας, οι οποίες έχουν αποφασιστεί εδώ και καιρό, καθώς η παλαιότητα του κτιρίου έχει δηµιουργήσει την ανάγκη άµεσων εργασιών για να µην υπάρχουν απρόοπτα, όπως αυτά που είδαµε το 2013.


Τότε, λίγο έλειψε να έχουµε δυστύχηµα, όταν υπάλληλος της Βουλής βρέθηκε να αιωρείται στο κενό από τη γυάλινη οροφή πάνω από την αίθουσα συνεδριάσεων, που υποχώρησε σε ένα σηµείο της. Η υπάλληλος είχε ανέβει στον «θόλο», προσπαθώντας να βγάλει τα νερά, για να µην πέσουν στην αίθουσα της Ολοµέλειας, και σώθηκε σαν από θαύµα.


Η ανάθεση του έργου θα γίνει αφού προηγηθεί δηµοπράτησή του, που αφορά ενίσχυση των δοµικών στοιχείων της στέγης, βελτίωση της στεγάνωσης και πλήρη αντικατάσταση όλου του γυάλινου «θόλου» (υαλοστασίου) από νέο, που θα έχει σκελετό αλουµινίου και υαλοπίνακες ασφαλείας.


_____________________________________
πηγη: parapolitika.gr

_____________________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment