ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;;;

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;;;


ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ ΣΤΗ EUROBANK


Πρόεδρος στη Eurobank Βουλγαρίας ο Γιώργος Προβόπουλος !!!


 Εποπτεύουν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και αποφασίζουν για την εθνική νομισματική πολιτικη, τα golden boys που χρεοκόπησαν τις τράπεζες, που λήστεψαν τις καταθέσεις των Ελλήνων και που μοίρασαν δεκάδες Δις θαλασσοδανείων σε κόμματα, ΜΜΕ και λοιπή διαπλοκή. Τραγικότερη όμως από την ΤτΕ είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, που επιμένει να τους καλεί ως μάρτυρες στις δίκες και να λαμβάνει υπ'όψη της τις καταθέσεις και τις γνωμοδοτήσεις τους !!!


Τη θέση του προέδρου στη θυγατρική του ομίλου Eurobank στη Βουλγαρία ανέλαβε ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος !!!Οπως ανακοινώθηκε, ο κ. Προβόπουλος αναλαμβάνει μη εκτελεστικός πρόεδρος στη θυγατρική του ομίλου στη Βουλγαρία. Ο πρόεδρος της Eurobank, Ν. Καραμούζης, υπογράμμισε ότι «η πολύχρονη παρουσία, η εμπειρία και η βαθιά γνώση του κ. Προβόπουλου στα θέματα του τραπεζικού τομέα, και ιδιαίτερα σε θέματα διεθνούς εποπτείας του χρηματοπιστωτικού συστήματος, προσδίδουν ιδιαίτερη αξία και συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του ομίλου μας εκτός Ελλάδος»
.


_____________________________________
Σ.Κ.  
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment