ΔΕΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ !!!!

ΔΕΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 
ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ !!!! 
 
ΕΦΑΡΜΟΓΗ 'ΓΓΠΣ' (ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ) 
Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) έχει ενεργοποιήση νέα ηλεκτρονική εφαρμογή με όνομα Μητρώο Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων , το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους (πολίτες, επαγγελματίες, φορείς κλπ) να παρακολουθούν τη διαμόρφωση της αγοράς ακινήτων.


Η εφαρμογή της ΓΓΠΣ είναι καθαρά πληροφοριακού χαρακτήρα και μπορούν να ενημερωθούν πως κινήτε η αγορά ακινήτων αλλά και πόσο περίπου μπορεί να «πιάσει» το ακίνητο τους στην αγορά.

Συγκεκριμένα το Μητρώο Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους (πολίτες, επαγγελματίες, φορείς κλπ) να παρακολουθούν τη διαμόρφωση της αγοράς ακινήτων. Η εφαρμογή είναι πληροφοριακού χαρακτήρα.

Η χρήση της εφαρμογής αυτής είναι απλή και γίνεται ανώνυμα. Ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες για τις αξίες των μεταβιβάσεων ακινήτων ανά περιοχή, βάσει κριτηρίων τα οποία επιλέγει ο ίδιος από τα διαθέσιμα στην εφαρμογή, έχοντας τη δυνατότητα να πραγματοποιεί είτε γενικές είτε πιο εξειδικευμένες αναζητήσεις.

Η εφαρμογή έχει σχεδιασθεί με τρόπο που να εξασφαλίζεται η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και η ανωνυμία των εμπλεκομένων μερών.


Για να εισέλθετε στην ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

ΚΛΙΚ ΕΔΩ : - 
https://www1.gsis.gr/dsae2/trxregistry/faces/pages/mainmenu/edit.xhtml;jsessionid=w1jP0zwbJqP8kQunThf7lJ3Cg4LryBTH_-G21YfHgI6mE4H5SFA7!164584202


_____________________________________
ΠΗΓΗ : dikaiologitika.gr
_____________________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment