ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΣΤΟ ΤΟΜΣΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟ 2010 ... !

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΣΤΟ ΤΟΜΣΕΝ ΓΙΑ 
ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 
ΤΟ 2010 ... !

...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ "ΑΦΕΛΕΙΑ",
ΜΟΝΟ "ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ" !!! 

Είναι αμετάκλητη υποχρέωσή μας και ειδικότερα της Ελληνικής Δικαιοσύνης να διευρενήσει το θέμα σε βάθος στη βάση του Κανονισμού  (ΕΕ) ΑΡΙΘ. 472/2013 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  - 21/5/2013 - ΑΡΘΡΟ "7"
κλικ ΕΔΩ : - 
http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2017/06/blog-post_77.html 

_____________________________________________________

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχωράει σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία, όπου φέρνει στο φως της δημοσιότητας επιστολή - σοκ του Ανδρέα Γεωργίου, επικεφαλή της ''ανεξάρτητης αρχής'' ΕΛΣΤΑΤ, στον Πολ Τόμσεν, επικεφαλή του ΔΝΤ, όπου ζητούσε να παρέμβει στην ελληνική κυβέρνηση για να μπορεί να κάνει ότι θέλει στο Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ.

Η φίμωση του Δ.Σ. ήταν βασικής προτεραιότητας ζήτημα, αφού ως γνωστόν - κυρίως αλλά, όχι μόνο -, τόσο ο αντιπρόεδρος Νικ. Λογοθέτης , όσο και το μέλος Ζωή Γεωργαντά εξέφραζαν σφοδρές αντιρρήσεις για ''φουσκωμα'' του ελλείμματος, το οποίο ξεκίνησε από το 6%, για να καταλήξει χωρίς καμιά συναίνεση του Δ.Σ. στην Eurostat στο 15,6%.

Ο κύριος Γεωργίου μάλιστα, που μέχρι εκείνη την περίοδο παρατύπως είχε ακόμα υπαλληλική σχέση με το ΔΝΤ, απευθύνεται εγκάρδια στις 16/10/2010 στον Τόμσεν, ενω κοινοποιεί και σε δύο ανώτερα στελέχη της Eurostat, κάτοι που - κατά τους καταγγέλλοντες, αποδεικνύει την άμεση συμμετοχή της Eurostat, στην προσπάθειά του να αλλάξει τον ιδρυτικό νόμο 3832/2010 και να φιμώσει το υπόλοιπο Δ.Σ..

Στο τέλος της επιστολής αναφέρει χαρακτηριστικά ''θα σε πάρω τηλέφωνο προκειμένου να λύσουμε το θέμα''.__________________________________
ΠΗΓΗ : dimokratianews.gr 
__________________________________
Σ.Κ. 

 

 

 

Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment