ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΕΓΙΝΕ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ;;;

ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΕΓΙΝΕ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ;;;
 

ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ, ΕΓΙΝΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...
 

Και όχι μόνο, αφού την ιδέα του την ενστερνίστηκαν και 3 πρώην στελέχη της τράπεζας που συμμετέχουν κι αυτά στην κτηνοτροφική μονάδα !!!
Ο κτηνοτροφικός τομέας κέρδισε το πρώην ανώτατο τραπεζικό στέλεχος.Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις νέες δραστηριότητες του πρώην στελέχους, που είχε διατελέσει και διευθύνων σύμβουλος σε ιστορικό πιστωτικό ίδρυμα, το οποίο σήμερα έχει συγχωνευθεί με άλλη συστημική τράπεζα.

Ο ίδιος είχε έρθει στο παρελθόν στο προσκήνιο της επικαιρότητας,καθώς η ενασχόληση του με το τραπεζικό σύστημα τον έφεραν αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.
Σήμερα ο άνθρωπος των τραπεζών έκανε στροφή 180 μοιρών κάνοντας την επιλογή να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα.

Η κτηνοτροφική του μονάδα βρίσκεται στο Μάνεσι Αργολίδας και σήμερα εκτρέφει 1.000 πρόβατα. Πρόκειται για μονάδα που συνεχώς βελτιώνεται και σε μερικούς μήνες θα γίνει καθετοποιημένη μονάδα στην παραγωγής γάλακτος και του κρέατος, αφού μεγαλώσει στο τριπλάσιο το κοπάδι.

Το πιο εντυπωσιακό είναι το όραμα του πρώην τραπεζίτη τον ενστερνίστηκαν και τρία πρώην στελέχη της τράπεζας που συμμετέχουν δυναμικά στη λειτουργία της κτηνοτροφικής μονάδας.

Έγκυρες πηγές λένε όμως ότι η ενασχόλησή του με την κτηνοτροφία δεν θα φέρει τα αναμενόμενα στο πρώην τραπεζικό στέλεχος, καθώς η επιχείρηση καταγράφει ζημιές σε ημερήσια βάση καθώς τα κόστη είναι υψηλότερα σε σχέση με τα έσοδα που έχει η μονάδα από την πώληση του γάλακτος.

Πάντως η δραστηριότητα του τραπεζικού στελέχους με την κτηνοτροφική παραγωγή είναι μία πάρα πολύ καλή απάντηση στο υπάρχον πολιτικό σύστημα και στους πολιτικούς που με την πρώτη ευκαιρία παροτρύνουν τους νέους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα.
Όμως οι φορολογικοί συνθήκες που ισχύουν στη χώρα μας για τους αγρότες αλλά και τα κόστη πρώτων υλών όπως είναι οι ζωοτροφές δεν αφήνουν περιθώρια επιβίωσης σε μία κτηνοτροφική μονάδα.

Το τραπεζικό στέλεχος που άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό,πολύ γρήγορα θα απογοητευθεί λένε κτηνοτρόφοι, που όπως λένε οι ίδιοι πολύ θα ήθελαν να κάνουν τον τραπεζίτη.
_______________________________________
πηγη: bankingnews.gr

_______________________________________
Σ.Κ. 
Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment