ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ 5.000 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ....

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ 5.000 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ....

ΠΟΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ;                                                    Γράφει ο Στέφανος Κουλουμπής
ΟΤΑΝ δίνατε ΤΡΑΠΕΖΕΣ δάνεια ύψους άνω του 1 εκατ. ευρώ με συνοπτικές διαδικασίες....και με υποθήκη ακίνητο σε υπερτιμημένη αξία  μην τραβολογάτε και ρημάζετε τώρα συμπολίτες μας που πήραν ένα στεγανικό δάνειο των 150.000 ευρώ για να εξασφαλίσουν ένα σπίτι και ν' αποφύγουν τα ενοίκια...για να μείνει το ακίνητο αυτό και στα παιδιά τους.  
Εξαιτίας σας εξάλλου (τράπεζες - ανακεφαλαιοποιήσεις) πόσοι και πόσοι δεν έχασαν την δουλειά τους, ή/και μειώθηκε ο μισθός τους ή/και η σύνταξή τους !
Μέτρα για να καλυφθούν μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων (για τα ποσά των οποίων οι δικές σας εγγυήσεις εξέπεσαν .... και μετακυλίστηκε το χρέος στο 'πόπολο') οι δικές σας ρεμούλες και η εμφατική κακοδιαχείριση των χρημάτων των καταθετών από πλευράς σας επί σειρά ετών.... 
Και θέλετε να λέγεστε και χρηματοπιστωτικό ΙΔΡΥΜΑ ... 
Λεκτικά κουραφέξαλα... 
Ένα μπουρδέλο ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ είστε... 
Και ΔΕΝ κατηγορούμε τον ΘΕΣΜΟ που λέγεται ΤΡΑΠΕΖΑ αλλά τους διαχειριστές του θεσμού. 
Ένα οίκημα μπορεί να είναι ένας οίκος ευγηρίας, ένα μαιευτήριο, ένα σχολείο.. 
Όταν όμως λειτουργεί ως "μπουρδέλο" τότε αυτό είναι και τίποτα περισσότερο.... 

ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ βγάζετε και για 10.000 ευρώ  και για 50.000 και για 150.000 ευρώ... - Και δεν σας ενδιαφέρει που το 90 % των Ελλήνων έχει καταθέσεις στις Τράπεζες λιγότερο από 3000 ευρώ....  σας ενδιαφέρει μόνο πως θα του τα πάρετε δεσμεύοντας και αυτές τις μικρές αποταμιεύσεις  με την πρώτη ευκαιρία... 

Για δείτε λοιπόν καλύτερα τη ΚΑΜΠΟΥΡΑ σας που έχει ύψος όπως ο Όλυμπος... και φαίνεται από χιλιόμετρα  μακριά ... και μετά αφού συνειδητοποιήσετε την ασχήμεια σας  δείτε "πως" θα βοηθηθεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά χρηματοδοτώντας σωστά επιχειρηματικά πλάνα και βοηθώντας την πρωτογενή παραγωγή, καινοτόμες ιδέες και εγχειρήματα... ενώ παράλληλα δώστε λύση για τα δάνεια όπως αυτή που διεκδικεί το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Γιατί αν αφαιμάξετε τους Έλληνες, νεκρώνοντας κάθε επιχειρηματικό ελληνικό ιστό... κόβοντας την ανάσα κάθε δυνητικά εργαζόμενου πολίτη στον αγώνα της μικρο-οικονομικής του επιβίωσής, τότε θα έρθει και η δική σας σειρά... γιατί θα αφαιμάξουν και εσάς οι ..."ξένοι" που στο τέλος τέλος τη δουλειά τους κάνουν.... 
και εσάς δεν θα σας λυπηθεί κανείς ..... 
 
Τελικά αυτός ο τόπος έχει γεννήσει πολλούς ήρωες αλλά και πολλούς Εφιάλτες.... 


****************************************************************
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ - ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΤΕ 

 
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
 

Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2016/11/blog-post_882.html


 
_____________________________________________________
διαβάζουμε σήμερα στην Ημερησία...   
 


Τους... εξαφανισμένους οφειλέτες «κόκκινων» δάνειων ύψους 4 δισ. ευρώ αναζητούν οι τράπεζες, παρ' ότι τρεις στους δέκα έχουν λάβει τις προειδοποιητικές επιστολές.

Το όπλο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών είναι κρίσιμο προς αυτή την κατεύθυνση ενώ εκτιμάται ότι και μόνο η απειλή της καταγγελίας και πολύ περισσότερο της κατάσχεσης και εκπλειστηρίασης θα φέρει μεγάλο αριθμό δανειοληπτών στα τραπεζικά καταστήματα.

Σύμφωνα με το fpress, όλες οι τράπεζες έχουν θέσει ως στόχο την αύξηση των μακροπρόθεσμων ρυθμίσεων, με το εύρος του στόχου να κυμαίνεται σε 27%-61% το 2019, από 15%- 19% κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016. Στο τρίτο τρίμηνο του 2016, η ΤτΕ εκτιμά ότι οι λύσεις ρυθμίσεων μακροπρόθεσμου χαρακτήρα και δευτερευόντως οριστικής διευθέτησης αντιπροσωπεύουν πλέον μερίδιο 50,1% επί του συνόλου έναντι 39,4% το τέταρτο τρίμηνο του 2015.

Χωρίς σημαντική πρόοδο παραμένει η μάχη κατά των στρατηγικών κακοπληρωτών που εκτιμώνται στο 20% του συνόλου ενώ δεν έχει κερδηθεί ούτε ο πόλεμος με όπλο τις περίφημες επιστολές ενημέρωσης-προειδοποίησης προς δανειολήπτες, καθώς υπολογίζεται ότι «αγνοείται η τύχη» των τριών στους δέκα εξ αυτών που έχουν λάβει και τις τρεις επιστολές. Για τις περιπτώσεις αυτές προετοιμάζεται μπαράζ καταγγελιών δανείων με την προσδοκία ότι θα ξεκινήσουν εκ νέου οι πλειστηριασμοί που θα φοβίσουν κάποιους από αυτούς ώστε να αναζητήσουν συνεννόηση με την τράπεζα.

Πλειστηριασμοί θα γίνουν σε βάρος όσων πελατών αρνούνται τη συνεργασία ή έχουν «εξαφανιστεί» με έμφαση σε ακίνητα αξίας άνω των 400.000 ευρώ και εκτιμάται ότι θα κλιμακωθούν από το δεύτερο εξάμηνο του έτους καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 5.000 και άνω πλειστηριασμούς ως το τέλος του έτους.


_____________________________________
ΠΗΓΗ : imerisia.gr 
_____________________________________

Σ.Κ. 
 

 

 

Share on Google Plus

About ΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLOG

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment